Fruit Shake

Tarieven 

Ik werk met een systeem van voorafbetaling. dit wil zeggen dat u op het einde van de eerste consultatie, meteen de volgende consultatie betaald. Vervolgens betaald u elke volgende consultatie. Indien u de begeleiding wil stoppen, moet u het laatste consult niets meer betalen.


Ik bied u de mogelijkheid aan om te werken met een motivatiekaart. De kans op slagen van een dieetplan is groter met een goede opvolging. Graag geef ik u een extra duwtje in de rug om de consultaties goed te blijven volhouden. 

In geval dat je kiest voor een motivatiekaart, koop je op voorhand 5 opvolgconsultaties aan. Op deze manier loop je minder snel het risico dat je goede voornemens zullen verwateren wanneer het even moeilijk gaat.

Intakegesprek

60min  55€

Het intakegesprek is een eerste kennismakingsgesprek. Er zal een voedingsanamnese afgenomen worden waarbij het huidige eet- en leefpatroon in kaart gebracht worden.  Ook zullen de verwachtingen besproken worden.

Eerste opvolgconsultatie

60min 55€

Tijdens deze consultatie wordt de voeding uitgebreid besproken. Er is ruimte om alle vragen te stellen en  de verwachtingen worden omgezet in de praktijk. We bekijken welke stappen er voor U haalbaar zijn, zodat we haalbare doelen kunnen opstellen. Op die manier gaan we samen opweg naar een gezonde eet-en leefstijl.

Vervolgconsultaties

30min 27€

Tijdens de vervolgconsultaties worden eventuele knelpunten besproken en zoeken we hiervoor samen naar oplossingen. Daarnaast worden alle vragen beantwoordt.